Just nu: i Linköping, Sverige.

fredag 14 oktober 2011

Konsertbilder

Lite bilduppdateringar från den senaste veckans konserter:

Fredagen den 7 oktober: Jazzkonsert på Automne Club


Trummor, kontrabas, flygel, trumpet och saxofon. Fy fan vad bra de var!




Tisdagen den 11 oktober: I'm From Barcelona på Le Bikini


Jag gick dit med Damien för att se det svenska popbandet. Snacka om rätt medicin för att bli glad efter en stressig skoldag!





Onsdagen den 12 oktober: Yuksek på Le Bikini


Följde med Sofia och hennes franske kompis för att se detta franska electroband. Sjukt bra drag, man kunde bara inte stå still. Energikick mitt i veckan!







Ganska bra med tre konserter på en vecka tycker jag själv, det är ju så himla roligt! Ska försöka klämma in någon mer jazzkonsert. Det var så himla bra, och gratis. Det är nämligen en jazzkonsert här i stan under två veckor och staden kostar på jättemycket, så det är många gratiskonserter. Toulouse är en mycket kulturell stad på det sättet, de verkar satsa mycket på sådana här festivaler, musik, konst osv och vara måna om att allmänheten ska kunna ta det av det. Mycket uppskattat!

2 kommentarer:

  1. Den där elektropop-spelningen verkade himlans bra! Blir nog tyvärr inte så mycket sådant för mej då tyskar är ökända för sin dåliga musiksmak..

    SvaraRadera
  2. Ja, den var verkligen fantastiskt! Jag hade inte lyssnat på dem förut, men de var verkligen bra :) Haha, ja kanske det :P Du får gå på konserter med artister från andra länder då ;)

    SvaraRadera